Wednesday 13 February 2013

Ambrosia

One of my favorite dishes is the amazing "Ambrosia" roulade. This is an exeptional fusion: cheese, figues and nuts. A whole range of taste spices: starting from the gentle saline-creamy top straight to the sweet with a slightly astringent scent "heart".


Одно из моих любимых блюд - рулет "Амброзия". Это очень необычное сочетание: сыр, инжир и орехи. И целая палитра вкусовых оттенков: от нежной солоновато-сливочной оболочки до сладкой, с нотами терпкости, сердцевины.

  • 240 g - cottage-cheese spread // творожный плавленый сыр
  • 240 g - cheese // ферментный сыр
  • 133 g - walnuts // грецкие орехи
  • 89 g - figues (I prefer adding more) // инжир (но я добавляю больше)
  • 89 g - "feta" cheese or its any analogue // сыр фета или любой его аналог
  • 89 g - butter // масло
  • sliced almonds // миндальная стружка






















It goes very well with white bread, red wine or pomegranate juice!
Он прекрасно сочетается с белым хлебом, красным вином или гранатовым соком!

Bon Appétit! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...